Adana Vergi Dairesi Başkanı Sayın Ahmet TUNALI, Adana Vergi Dairesi Grup Başkanlığı Grup Müdürü Sayın Ahmet BALIKÇI ve Kozan Vergi Dairesi Müdürü Sayın Zafer Özgür DEMİR Kozan’ımızı ziyaret ettiler. [13.07.2018]
Kozan Ticaret Odasını Ziyaret eden Adana Vergi Dairesi Başkanı Sayın Ahmet TUNALI, Adana Vergi Dairesi Grup Başkanlığı Grup Müdürü Sayın Ahmet BALIKÇI ve Kozan Vergi Dairesi Müdürü Sayın Zafer Özgür DEMİR Kozan’ımızı ziyaret ettiler. Toplantıda; Yeni Vergi Affı ile ilgili konular görüşülerek Kozan'la ilgili istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İdris ÇEVİKALP Kozan Ticaret Odası Başkanı Sayın Mustafa KANDEMiR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Fatin Rüştü DAĞLI, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sayın Fatih AYDIN ve Kozanlı iş adamları toplantıya katıldılar.