Kozan Kent Konseyi Başkanı Ve Yüretme Kurulu Üyeleri [28.06.2013]

KOZAN KENT KONSEYİ BAŞKANI VE YÜRETME KURULU ÜYELERİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Mayıs ayında yapılan Kozan Ticaret Borsası Meclis Üyeliği seçimi ile göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet YAĞAN ve Meclis Başkanı Turgay BOZKURT ve Borsa Yönetim Kurulu üyelerini Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen ve Yürütme Kurulu ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen seçilen organ üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Kent Konseyi Kozan Ticaret Borsası ve Kozan Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları müşterek çalışarak Kozan’ın öncelikli konularını tespit ederek hep beraber çözüm üretmeliyiz dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yağan, yapımı devam eden hizmet binası ile ilgili Başkan Süleyman Sezen’e ve yürütme kuruluna bilgi verdi. Kozan’la ilgili yapılacak olan müşterek çalışmadan memnun olacağını dile getirdi. Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğini belirtti.