KOZAN’IN TARIMLA İLGİLİ SORUNLAR MASAYA YATIRILDI [4.10.2018]

KOZAN’IN TARIMLA İLGİLİ SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Kozan Ticaret Odasında düzenlenen toplantıya, Kaymakamımız Sn. Şafak GÜRÇAM, TC. Ziraat Bankası Çukurova Bölge Başkanı Sn. Ertuğrul İSPAHA, Kozan Ticaret Borsası Başkanı Sn. İdris ÇEVİKALP, TC. Ziraat Bankası Kozan Şube Müdürü Sn. Mehmet Emin TOZMUR, İlçe Tarım Müdürü Sn. Ömer ERDOĞAN, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sn. Fatih AYDIN, katıldı.

Kozan Ticaret Odası 1.Meslek grubu ve aynı zamanda borsa üyelerimiz olan "Tarım, Hububat, Gübre, Narenciye" alanında faaliyet gösteren üyelerin katılımlarıyla. Kozan Ticaret Odası Başkanı Sn. Mustafa Kandemir açılış konuşmasında, Ticaret Odası ailesi olarak hedefimizin "Güçlü Ekonomi, Mutlu Üye" olduğunu dile getirerek üyelerimizin sorunlarını çözme noktasında tüm meslek grubu üyelerimize birebir ziyarete gidilerek yaşamış oldukları sıkıntı ve problemleri tespit ederek, çözüm olarak neler yapabileceğimiz konusunda uğraş verdiğimizi ifade etti. Birinci meslek grubumuz, Bankacılık sektörü ve İlçe Tarım Müdürlüğünden beklentiler ve yaşanılan sıkıntıların aşılması konusunda bir araya gelindiğini dile getirdi.

Toplantıya katılan üyeler,  Kaymakamımıza, Ziraat Bankası Bölge Müdürüne, İlçe Tarım Müdürüne sıkıntılarını ilettiler. Çözüm bulma noktasında, fikir alışverişinde bulunuldu.