Borsamızdan İlköğretim Okulundaki Öğrencilere Kırtasiye Yardımı [26.09.2013]

BORSAMIZDAN İLKÖĞRETİM OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERE

KIRTASİYE YARDIMI

Kozan Ticaret Borsası Başkanlığımız tarafından ihtiyaç sahibi 5 bin 600 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Kozan Ticaret Borsası ve TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) işbirliği ile her yıl gerçekleşen kırtasiye yardımı, bu yılda 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması ile dağıtımı gerçekleşti. Borsa yetkililerinden alınan bilgiye göre ilçe merkezi ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere 30 bin Türk Lirası değerinde kırtasiye yardımı yapıldığı kaydedildi. Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere içerisinde çeşitli ebatlarda defter, kalem, boyama kalemi, silgi ve kalem tıraş gibi ürünlerin yer aldığı kırtasiye malzemelerinin bulunduğu poşetlerini okul idarecilerine teslim etti.
             Borsa Başkanı Mehmet Yağan; “Borsamız her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale getirmiş olduğu ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımlarımız sürdürüyor.        Bugün de 5600 ihtiyaç sahibi öğrenciye verilmek üzere Borsamız tarafından kırtasiye malzemeleri hazırlandı. Okul müdürlerimizden ricam okullarında bulunan ihtiyaç sahibi öğrencileri belirlemeleri ve yerine ulaştırmalarını rica ediyorum. Eğitim bizim için her şeyden önemlidir. Tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.