ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ İŞ İMKÂNLARI SAĞLAYACAK OLAN TİCARET VE SANAYİ ODASI FORUMLARINA ÜYELİK [26.10.2020]

Türkiye Odalar Borsalar Birliğimizin yurt dışında muadili olan özel sektör kuruluşları (oda/borsa/federasyon) ile kurumsal işbirliği geliştirme çabaları kapsamında bir dizi ülke ile ‘’Ticaret ve Sanayii Odası Forumu’’ adı altında yapılanmaya gidilmiştir.

Şu ana kadar, ülkemiz önceliklerine uygun olarak 13 ülkeyle ‘’ Ticaret ve Sanayii Odası Forumu’’ kurulmuş olup, bahse konu çalışmalar sürdürülmektedir.

TOBB tarafından kurulmuş olan Ticaret ve Sanayii Odası Forumu listesi aşağıdaki gibidir.

Arnavutluk: Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Azerbaycan: Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Bulgaristan :Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Endonezya: Türkiye-Endonezya Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Kazakistan: Türkiye-Kazak Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Kosova: Türkiye-Kosova Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
KKTC: Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu
Kırgızistan: Türkiye-Kırgız Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Moğolistan: Türkiye-Moğol Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Özbekistan: Türkiye-Özbek Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Pakistan: Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Sırbistan: Türkiye-Sırbistan Ticaret ve Sanayii Odası Forumu
Ukrayna: Türkiye-Ukrayna Ticaret ve Sanayii Odası Forumu

İkili Oda Forumları kapsamında, hem Türkiye’ de hem de muhatap ülkede olmak üzere, mevcut koşularda dikkate alınarak, geniş katılımlı etkinlikler düzenlenecektir. Ayrıca düzenlene geniş katılımlı etkinliklerde, yine muhatap ülkelerin resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile görüşme fırsatları sunulacaktır.

Ticaret ve Sanayii Odası Forumlarına ilişkin, üyelik dahil tüm bilgilere
https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden ulaşabilirsiniz.