Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet [23.09.2015]

TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de (TOBB) a aralarında olduğu 250 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Ankara Sıhhiye Meydanı’nda başlayan Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü Ulus’taki Birinci Meclis’in önünde sona erdi. Buluşmadaki tek ortak payda Türk bayrağı oldu.

Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yağan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve yönetim Kurulu üyeleri ve Ticaret Borsası Genel Sekreter Abdullah Kılınç gerçekleştirilen yürüyüşe katıldı.

Yürüyüş sonrasında açıklama yapan Kozan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yağan, yürüyüşün büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Türkiye’nin teröre karşı tek ses olduğunu aktaran Başkan Yağan;  "81 ilden gelen arkadaşlarla kardeşlik için yürüdük, Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız ve paylaşamayacağımız hiçbir şey yoktur. Temennimiz bu tatsız olayların bir an önce son bulmasıdır.” diye konuştu.