Terörden Medet Umanlara Lanet Olsun [17.02.2016]

TERÖRDEN MEDET UMANLARA LANET OLSUN

Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı sonrası bir açıklama yaptı. “Saldırıyı gerçekleştirenleri ve terörü bir araç görenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

Ankara da yapılan saldırının ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef aldığını bildiren Yağan “Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanımız, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir.” Dedi.

Akşam saatlerinde Ankara’nın merkezinde meydana gelen hain saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldıralar asla amacına ulaşamayacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dedi.